Galabet Etkinlik ve Promo

GalaBet | Bugüne Özel Yatırımlarınıza Ek %5 Free Spin Hediye!

GalaBet avantajlı promosyonları ve dünyaca ünlü sağlayıcıların kullanıcılarına özel oyunlarını bir araya getiriyor!

Bugüne özel yapacağınız minimum 250₺ ve üzeri yatırımınız için; yatırımınızın %5’i kadar hediye Free Spin alabilirsiniz! Hediye Free Spinleriniz ise Dünyaca ünlü oyun sağlayıcısı Pragmatic Play’in yine GalaBet kullanıcılarına özel Gates of Gala oyununda geçerlidir.

500 Free Spine kadar yararlanabileceğiniz bu promosyon tamamen ek bir hediye olarak sunulmaktadır, yapmış olduğunuz yatırımınız adına dilerseniz GalaBet’in Promosyonlar sayfasında yer alan diğer promosyonlardan da yararlanabilirsiniz.

Avantajlı promosyonlar ile kazanç şansını artırırken, kayıplarınızda GalaBet güvencesi altında. %30’a varan kayıp bonusu ve kazanç sınırı olmaması sektördeki farklı siteler ile aramızdaki en net farkı gözler önüne seriyor. GalaBet’in hem anaparada hem de hiçbir bonusunda (etkinlik, şans ve doğum günü bonusu vb.) kazanç sınırı olmaması kullanıcılarına güven verirken yaşamış olduğu kayıpları ise minimuma düşürme imkanı sunmaktadır.

Sizler de avantajlı bonuslardan yararlanmak istiyorsanız hemen tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Resmi Sosyal Medya hesaplarımızı takip ederek, hem promosyonlar hakkındaki bilgilendirmeleri takip edebilir hem de etkinlik ödüllerinden yararlanabilirsiniz. Resmi Sosyal Medya hesaplarımızı görüntülemek için tıklayabilirsiniz.

Diğer içeriklerimizi görüntülemek için tıklayınız.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu